Sztárok

Kiderült, ki gyújtogathatott Hajdú Péter éttermében

Még nyáron gyújtották fel Hajdú Péter éttermének teraszát – hatalmas kár érte a műsorvezetőt. Most kiderült, ki a felelősök, már azonosították őket.

Július 27-én éjjel megpróbálták felgyújtani Hajdú Péter törökbálinti éttermét, a Like Bisztrót. Azóta már kiderült, hogy többmilliós kár érte a műsorvezetőt, az egész teraszt újra kellett építeni, de szerencsére az épület nem volt érintett. Azóta keresik az elkövetőket, hiszen a bűncselekményt rögzítette a kamera – két montenegrói férfit gyanúsítanak a rongálással. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Most fotóztam☝🏻😊 #likebisztro #havas #telvan #gyonyoru @likebistro

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés,

A két gyanúsított nem sokkal a bűncselekmény előtt Tompánál lépte át a határt egy külföldi rendszámú autóval. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság megerősítette, a két montenegrói férfi ellen elfogatóparancsot adtak ki. Fotókat nem tettek közzé, a nyomozás részleteiről bővebb felvilágosítást nem adtak – írja a Blikk. Hajdú Péter egyelőre nem kapott kártérítést, de szeretné, ha minél előbb pont kerülne az ügy végére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top