Sztárok

Dietz Gusztáv heroinfüggőségéről mesélt, segítene Curtisnek

Dietz Gusztáv a Mokkában szólalt meg a rapper függőségével kapcsolatban. A Cápa pontosan tudja, mi kell ahhoz, hogy az ember talpra álljon, így ennek a mikéntjéről, valamint a kokain és a heroin közötti különbségről is beszélt.

Curtis beismerte, hogy függő, ezért elvonóra megy, ami első körben hat hétig tart majd, de a kitisztulás még több időt vesz majd igénybe. A rappert nagyon sok hazai sztár támogatja, a ma reggeli Mokkában pedig Dietz Gusztáv beszélt arról, hogyan segítene Curtis-en, amikor kijön az elvonóról

A Cápa nem tudott mit kezdeni édesapja halálával, és a lehető legrosszabb utat választotta. „A legrosszabb megoldáshoz nyúltam akkor, viszont úgy éreztem, hogy működik. A fájdalmamat egyik pillanatról a másikra kikapcsolták, de pontosan tudom azt, hogy ez mivel jár” – mesélte Dietz Gusztáv, majd áttért Curtis ügyére. 

„A sikerrel együtt jött a hozadéka ennek a történetnek, de ez elég gyakori. (…) Nekem az volt a fordulópont, amikor megromlott a családommal a viszonyom, és azt érzem, ez Curtisnél is közeledett, ezért vállalta az elvonót. Hiszek benne, segíteni is fogok neki, könnyebb dolga lesz, mert mögötte áll egy borzasztóan erős család, a sport, ha ehhez visszanyúl, akkor sikerülni fog neki” – mondta Guszti. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top