Sztárok

Gyilkossal hozták kapcsolatba Dér Henit

Ijesztő pillanatokat élt át az énekesnő, amikor kiderült: egy körözött bérgyilkos családneve és születési helye is megegyezik az övével. Az egybeesés azonban csak véletlen.

A szerb fővárosban múlt héten elkövetett brutális leszámolás gyanúsítottját Dérnek hívják, akárcsak Dér Henit, ráadásul az énekesnő szülőfalujából, Csantavérről származik. A névazonosságon kívül azonban semmi közük sincs egymáshoz, nem állnak vérrokonságban – írja a Bors.

Dér Heni is hallott a névrokon bűnözőről, Dér Csabáról – aki a szerb maffia egyik hóhérjaként ismert, és egyszer már ült gyilkosságért –, de ennél többet nem tud róla. „Nem ismerem az illetőt. Nem rokonom a gyilkos, csak névrokonom. Tudom, hogy csantavéri, de semmi közöm hozzá” – jelentette ki az ismét szingli énekesnő.

Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Mint a bulvárlap írja, a Dér családnév elsősorban Szabadka és Csantavér környékén igen gyakori, és bár az énekesnő családja is népes, ismerőseik és a hatóságok szerint sem tagja a rokonságnak a körözött bérgyilkos.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top