nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Gyilkossal hozták kapcsolatba Dér Henit

Gyilkossal hozták kapcsolatba Dér Henit

Ijesztő pillanatokat élt át az énekesnő, amikor kiderült: egy körözött bérgyilkos családneve és születési helye is megegyezik az övével. Az egybeesés azonban csak véletlen.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A szerb fővárosban múlt héten elkövetett brutális leszámolás gyanúsítottját Dérnek hívják, akárcsak Dér Henit, ráadásul az énekesnő szülőfalujából, Csantavérről származik. A névazonosságon kívül azonban semmi közük sincs egymáshoz, nem állnak vérrokonságban – írja a Bors.

Dér Heni is hallott a névrokon bűnözőről, Dér Csabáról – aki a szerb maffia egyik hóhérjaként ismert, és egyszer már ült gyilkosságért –, de ennél többet nem tud róla. „Nem ismerem az illetőt. Nem rokonom a gyilkos, csak névrokonom. Tudom, hogy csantavéri, de semmi közöm hozzá” – jelentette ki az ismét szingli énekesnő.

Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Mint a bulvárlap írja, a Dér családnév elsősorban Szabadka és Csantavér környékén igen gyakori, és bár az énekesnő családja is népes, ismerőseik és a hatóságok szerint sem tagja a rokonságnak a körözött bérgyilkos.

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon