Sztárok

Újra sokan támadják Curtist, a menyasszonya kiállt érte

Curtis tegnap elbúcsúzott a rajongóktól, hiszen hat hétig lesz elvonón, ez idő alatt pedig nem használhat telefont. Nem mindenki értette meg, hogy miről is van szó, így most a rapper párja magyarázta el a közösségi oldalán.

Curtis hét elejei bejelentése, miszerint valóban beteg, ezért elvonóra megy, sokakat megdöbbentett, de az emberek 80 százaléka kiállt mellette. Tegnap este pedig megírta utolsó üzenetét a hat hetes rehabilitáció előtt, amire már nem éppen úgy reagáltak a követők, ahogy az elvárható lenne. A legtöbben kételkednek, hogy valóban elég-e ennyi idő… Most a rapper menyasszonya, Kriszti magyarázta el, miről is van szó. 

„Csak hogy választ adjak Ati »6 hetes posztjára«, ha már önkéntes orvosnak hiszik magukat sokan. Ez a hat hét egy kezdetleges program, egyértelmű, hogy nem teljes gyógyulási idő. Mert jön itt a »6 hét alatt te mit akarsz« Stb… Azt akarja, hogy elinduljon az úton. Egy szóval sem azt írta ki, hogy 6 hét múlva jövök, és olyan mintha semmi sem történt volna. Hanem azt, hogy 6 hét múlva lesz újra , mert ez idő alatt még telefonozni sem fog. Remélem így eljutott az agyatokig, hogy mi áll emögött az idő mögött” – írta Kriszti a közösségi oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top