Sztárok

Vitray Tamást sokkolta Baló György betegsége

Baló György tegnap elbúcsúzott a nézőktől, ugyanis a betegsége miatt egy ideig kénytelen szüneteltetni a műsorát. Vitray Tamás is megrendült a hír hallatán.

Tegnap derült ki, hogy Baló György súlyos betegséggel küzd, ami már tavaly év elején kiderült, de eddig tudták helyettesíteni a kollégák. Most azonban úgy döntött, január 8-tól nem lesz képernyőn egészen addig, amíg meg nem gyógyul. „Négyévnyi napi műsorkészítés után pihenésre és orvosi kezelésre van szükségem, ezért a műsort saját kérésemre január 8-tól szüneteltetjük” – mondta tegnap Baló György. A hír hallatán több kollégája is jobbulást kívánt neki, köztük volt Vitray Tamás is. 

„Megrendített, hogy ekkora a baj, nagyra tartom őt,  jó barátom, remélem, minél hamarabb meggyógyul és visszamegy dolgozni – nyilatkozta Vitray a Blikknek. – Sosem felejtem el, Gyuri szerkesztő apukája nem örült a fia televíziós szárnypróbálgatásainak. Gyuri megkért, hogy menjek el hozzájuk, beszéljek az apukájával, győzzem meg, hogy ez egy jó ötlet, és hogy a fia igenis tehetséges.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top