Sztárok

Durván nekiestek Stohl Andrásnak a vadászok

Káromkodva ölt Stohl András Afrikában, ez kiverte a biztosítékot a hazai vadászoknál.

Három lövéssel terítette le a kafferbivalyt az afrikai szafarin Stohl András, majd fegyverét feje fölött rázva, káromkodva fejezte ki az örömét. A vadászok szerint erdőjáró emberhez méltatlan az efféle reakció – írja a Bors.

Ötvenedik születésnapjára ajándékként a barátai dobták össze a színésznek a dél-afrikai szafari tetemes költségét, a kalandra barátnője is elkísérte. Erről útifilm is készült, melyet a Fishing & Hunting tévécsatorna vetített le. A műsorban elfelejtették kisípolni a trágár mondatokat, melyek Stohl szájából hangzottak el, miután lelőtte a bivalyt.

Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

A film után sok vadász a nemtetszését fejezte ki a színész reakciója láttán, a tévécsatorna közösségi oldalán is ekézték Stohlt, mondván: ez nem méltó egy igazi vadászemberhez. Nem etikus ugyanis kimutatni az örömöt az elejtett vad felett, mindenképpen tiszteletet kell iránta mutatnia a vadásznak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top