Sztárok

Letartóztatták Wayne Rooney-t

Wayne Rooney-nak nem tesz jót az Egyesült Államok – nem először fordult elő, hogy bajba került. December 16-án letartóztatták Amerikában, méghozzá ittas vezetés és káromkodás miatt.

A világhírű futballistát tavaly szeptember 1-jén hajnalban állította meg egy rendőrjárőr a Manchester közelében fekvő, Cheshire megyei Wilmslow kisvárosban. A rendőrök megállapították Rooney ittasságát, és feljelentést tettek, amiért később a bíró közmunkára ítélte. Az egykori Machaster United-játékos most Amerikában játszik, viszont ismét Angliában kapták ittas vezetésen, mellette pedig nyilvánosan, hangosan káromkodott, amiért letartóztatták – írja a Skysports.

25 fontos büntetést szabtak ki rá reptéri viselkedése miatt, illetve 91 font volt az eljárás költsége; miután kifizette, elmehetett. A Washingtonban futballozó Wayne Rooney jogosítványát 15 hónapja Angliában elvették ittas vezetésért. Klubja magánügyként kezeli az esetet, nem kíván állást foglalni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top