Sztárok

Golden Globe 2019: Denzel Washington fotós etikettre oktatta a túl nyomulós rajongót

Az Oscar-díjas színész ezúttal nem szakmai minőségében, hanem büszke szülőként vett részt a Golden Globe-gálán, de a rajongók így sem hagyták élni. Egyiküket jól helyre is tette.

Az idei Golden Globe-díj-átadón a legjobb drámai színészek között szerepelt jelöltként John David Washington, Denzel Washington fia, aki a Csuklyások – BlacKkKlansman című Spike Lee-filmben játssza az egyik főszerepet.

A büszke papa és John David édesanyja, Pauletta Washington láthatóan nagyon izgatottan érkeztek a gálára, és igazi szülőként az utolsó pillanatig a kulisszák mögött biztatták 34 éves fiukat. Bár John David Washington végül nem kapta meg a díjat, valószínűleg így is nagyon büszkék rá a családtagok.

Pauletta Washington (b.), Spike Lee (k.) és Denzel Washington (j.) a 2019-es Golden Globe-gála díszvacsoráján (Fotó: Getty Images)

A világhírű apukának azonban nem volt zökkenőmentes estéje, miután a People magazin értesülései szerint az egyik rajongó a kelleténél nyomulósabban szeretett volna közös szelfit lőni a Kiképzés, az Utolsó esély és A védelmező főszereplőjével.

„Denzel, szabad egy fotóra?” – kérdezte a meg nem nevezett rajongó, aki a választ meg sem várva átkarolta a színészt, és közelebb húzódott, hogy a szelfi elkészülhessen. Washington azonban nem kedveli az efféle udvariatlanságot.

„Igent mondtam?” – förmedt rá a rajongóra a sztár. „Ha valakit megkérdezel, hogy szabad-e fotózni, akkor bizony meg kell várni, hogy igent mondjanak!”

GIF

Arról nem szól a fáma, hogy ennek ellenére végül készült-e közös kép, az azonban biztos, hogy Denzel Washingtonnal sem a mozivásznon, sem a való életben nem tanácsos ujjat húzni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top