Sztárok

Így fogyott 12 kilót Zoltán Erika

Az énekesnő nem arra törekszik, hogy 56 évesen húsznak nézzen ki, hanem hogy a korához képest csinos legyen. Most elárulta, hogyan dobta le pluszkilóit fogyókúra nélkül.

Bombasztikus formában van Zoltán Erika. Az 56 éves énekesnő állítja, meg kell dolgozni a kortalanságért – írja a Bors.

„A kor előrehaladtával egyre többet kell törődni az állapotunkkal. Egy nagyon kedves doktornőhöz járok, aki egy vércseppanalízissel térképezte fel a fizikai állapotomat két évvel ezelőtt. Kiderült, nagy ellenségem a tejtermék, úgyhogy teljesen elhagytam. Sokkal jobb fizikai állapotba kerültem, több mint 12 kilót fogytam fogyókúra nélkül”  – árulta el a bulvárlapnak. Mint mondja, az életmódváltással két új lábat is „kapott”, mivel azóta nem érzi az ízületi problémáit. 

Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Zoltán Erika nem tagadja, él a manapság divatos, vágásmentes kozmetikai beavatkozásokkal, szinte mindent kipróbált, ám vallja: fontos a mértékletesség, és hogy ne vagdossák szikével. „Nem arra törekszem, hogy 56 évesen húsznak nézzek ki, hanem hogy a koromhoz képest csinos legyek” – jelentette ki az énekesnő, aki 22 éve él példaértékű házasságban Kátai Robival

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top