Sztárok

Várkonyi Andrea egy estén át beszél a szerelemről

Várkonyi Andrea megtapasztalta a szerelem árnyoldalát is az elmúlt időszakban, így most erről beszél nagyközönség előtt.

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor 3 hónapja jelentették be, hogy egy ideje már nem élnek együtt, véget ért a kapcsolatuk. A szakítás okára mindketten másképp emlékeznek, így akadtak problémák, amelyeket a sajtón keresztül üzengetve próbáltak megoldani. Most már látszik, hogy végleges az elválás, Várkonyi Andrea pedig elég tapasztalatot gyűjtött, hogy ezekről beszéljen egy előadás során.

„Vajon jól választunk? Egyáltalán mi alapján választunk? Ha jól választunk, az elég ahhoz, hogy boldogok legyünk együtt? Mit tehetünk a szerelemért? Hogyan tarthat sokáig? Hogyan küzdjünk meg a változásokkal? Ezer kérdés nap mint nap a párkapcsolatokról, ami nincs benne a filmekben és a szerelmes regényekben sem. De talán ez a másfél óra segíthet abban, hogy hogyan tudunk jól működtetni egy kapcsolatot, mert igen, sajnos a dolgok nem mindig mennek jól a maguk útján. De a jó hír az, hogy megérthetjük, mi történik velünk, és tehetünk is azért, hogy az amiben annyira hittünk sokáig tartson. Ez egy olyan rendhagyó előadás, ahová érdemes a férjet, feleséget, barátot, barátnőt is elhozni, mert sok hasznos dologról lesz szó, ami mindkét félnek fontos” – áll a rendezvény leírásában, amely során az egykori műsorvezető osztja meg az elmúlt időszak tapasztalatait.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top