nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Jön Kim Kardashian és Kanye West negyedik gyereke

Jön Kim Kardashian és Kanye West negyedik gyereke

Kardashian súlyos terhességi toxémiában szenved, ezért, ahogy legkisebb lányát, Chicagót is, megint béranyával hordatja ki a gyereket.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Úton van Kim Kardashian és Kanye West negyedik gyereke – írja a TMZ híre alapján a 24.hu.

Fotó: Roy Rochlin/Getty Images/AFP

A TMZ úgy tudja, hogy Kardashian, ahogy legkisebb lányuk, Chicago születésénél, úgy most is béranyával hordatja ki a kicsit. A bulvárlap hozzáteszi, hogy Kardashianék ezúttal nem annak a nőnek a segítségét vették igénybe, aki 11 hónappal ezelőtt világra hozta a kislányukat, mert ő éppen karácsony környékén szülte meg a saját gyerekét, így nem ért rá.

A People úgy tudja, hogy ezúttal egy kisfiú érkezik majd a családba; egy közeli ismerősük szerint régóta tervezték már az újabb gyereket.

Kardashian egyébként nem azért veszi igénybe béranya segítségét, mert az alakját félti: mint korábban elmondta, terhességi toxémiában szenved, ezért a kicsit és a saját életét is veszélyeztetné, ha maga hordaná ki a babát.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon