Sztárok

Iszak Eszti: „Nem minden alakult úgy, ahogy elterveztem…”

Iszak Esztinek – elmondása szerint – a múlt év nem éppen úgy sikerült, ahogy azt előzetesen eltervezte. Ennek ellenére pozitív maradt, mindenkinek ezt kívánja.

Iszak Eszti és Dobrády Ákos sokszori szakítás után pár hónappal ezelőtt végleg lezárták a kapcsolatukat, legalábbis jelen állás szerint így fest a dolog. A modell előzetesen nagyon várta a 2018-as évet, de nem úgy jöttek össze a dolgai, ahogy azt szerette volna, ennek ellenére próbál vidám maradni.

Erről írt a közösségi oldalán:

„Mivel a 8-as a kedvenc számom, 2018-at már régóta nagyon vártam! Úgy voltam vele, hogy biztos minden ebben az évben nyer majd új értelmet, átlátom, hogy melyik utat kell járnom, és könnyebben mennek majd a dolgaim. Hát nem minden úgy alakult, ahogy terveztem, sőt… De mára már abszolút hiszek abban, hogy minden okkal történik, és még akkor is a mi javunkat szolgálhatja egy adott történés, ha éppen aktuálisan úgy tűnik, hogy ez a legrosszabb opció, ami megvalósulhatott. Kíváncsian várom, hogy mit hoz 2019” – írta az újévi összegzésében Iszak Eszti, aki ezzel valószínűleg – talán többek között – a szakításra gondolhatott. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top