Sztárok

Stohl András meglepő kijelentést tett

Kiderült, hogy igazából semmi szexi nincs a szexjelenetekben, sőt... Stohl András elmondta a véleményét.

A Bors arról készített egy összeállítást, hogy a látszattal ellentétben a szexjelenetek egyáltalán nem okoznak örömöt a színészeknek, amikor le kell őket forgatni.

Megszólaltatták Stohl Andrást, akinek a Válótársak forgatása idején bőven volt dolga szexjelenetekkel, Bálint ugyanis sokakkal ágyba bújt a sorozatban, Stohl meg is unta a dolgot. „Egy színésznek semmi öröm nincs a szexjelenetek forgatásában. Nem könnyű feladat sem nekem, sem a partnernő számára” – mondta el Stohl András, majd hozzátette, hogy egyébként nem okoz neki gondot a meztelenkedés, ha kell, szemrebbenés nélkül megszabadul a ruháitól.

Kovács Patrícia a Korhatáros szerelem forgatásával kapcsolatban nyilatkozott. „Nem könnyű felkészülni, ha olyan nap jön, amikor egyszerre az összes ágyjelenetet fel kell venni. Akkor nehéz elindulni. Az tizenkét óra szex! De ez hozzátartozik a szakmánkhoz. Ha az ember eleget sportol, rendben van magával, akkor lenyeli ezt a békát. Ebben semmi szexi nincs, mindenki zavarban van, a stáb is, mi is. Helyszínenként vesszük fel a jeleneteket. Ha ágyjelenet van, akkor bevilágítják az ágyat, és az összes jelenet lemegy egyben, csak a fehérneműt cseréljük. Legalább egy nap alatt túl vagyunk rajta!” – mond­ta a színésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top