Sztárok

Pécsi Ildikó elfogadta férje másik szerelmét

Pécsi Ildikó elárulta a hosszú házasság titkát – meglepő információkat tudtunk meg Szűcs Lajossal való kapcsolatáról.

Nehéz időszakon van túl Pécsi Ildikó és férje, Szűcs Lajos. Pereskedés és betegség is nehezítette a mindennapjaikat, ám most mindketten a jóra koncentrálnak, ugyanis nagy naphoz közelednek, január 4-én lesz az ötvenedik házassági évfordulójuk.

Hogy mi a titkuk? A színésznő elárulta. „Lajos iszonyatosan szeretett engem és a fiát… de ha pályára lépett, a másik nagy szerelmére, a futballra koncentrált. A mi egymásba kapaszkodásunk annyira erős volt, hogy ez a két »szerelem« jól megfért egymás mellett. Sőt én sem voltam ezzel másként, hiszen én ugyanígy éreztem a színház iránt. (…) Lajosnak ugyanolyan szigorúan szerelmes viszonya volt a focihoz, mint nekem a színházhoz, de ez minket nem szétszakított, hanem összekovácsolt. Ez a mi hosszú házasságunk titka. Megértettük egymást. Egymásba kapaszkodunk ötven éven át, és ez így is marad, amíg csak élünk” – mondta el Pécsi Ildikó.

További részletek az e heti Story Magazinban!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top