Sztárok

Ma is forgalomban lehet a fegyver, amelyik kioltotta Zámbó Jimmy életét

Január 2-án volt 18 éve, hogy Zámbó Jimmy életét vesztette. Az évforduló kapcsán több, meglepő tényeket felvonultató cikk is megjelent.

A Blikk úgy tudja, hogy a gyilkos fegyver ma is forgalomban lehet. Vágó Imréné Marikát, az egykori csepeli rendőrkapitányt idézik, aki a legenda balesete után jelen volt a helyszínelésnél, és ma is emlékszik a részletekre. „A baleset után az énekes csepeli házában lefoglalták az ott talált összes lőfegyvert. A rendőrség átvételi elismervénnyel elvitte mindet a vizsgálat idejére. Miután ez lezárult, az özvegynek mint örökösnek lehetősége lett volna hatástalanítva visszakérni, de erre a család nem tartott igényt, ezért egy fegyverbolton keresztül értékesítették. Az örökös a fegyverek árát természetesen megkapta. Jimmy teljes fegyvergyűjteményét eladták , azaz bárkinél ott lapulhat az egykori kedvenc lőfegyvere” – tudta meg a lap az egykori rendőrkapitánytól.

A Bors eközben azt boncolgatja, hogy pontosan mi is történhetett a tragikus hajnalon, mert sokak szerint semmiféle kakasnak nem volt köze a lövéshez vagy lövésekhez.  Zámbó Jimmy testvérét, Zámbó Árpyt is idézik, aki a leírtak szerint valamiféle titokzatos igazságot emleget: „A fia pont mellettem aludt, nekem kellett elmondanom, hogy meghalt az apja. Két nappal korábban találkoztunk vele, nem voltak sötét gondolatai, jó kedve volt, sok bulit és fellépést terveztünk. Az élet mindent begyógyít, végül minden megoldódik. Maradjunk annyiban, egy nap kiderül az igazság.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top