Sztárok

Görög Zita egész családja egy képen

Timon érkezésével öttagúra bővült Görög Zita családja, aki most büszkén mutatta meg őket a Story magazin címlapján.

Szeptember végén született meg Görög Zita gyermeke, aki Timonnak neveztek el. Párjával csupán egy éve voltak együtt, amikor kiderült, hogy jön a baba, de egy percig sem kételkedtek abban, hogy jó szülők lesznek. Görög Zita most a Story magazinban beszélt az első pár hónapról, illetve ritkaságnak számít, hogy az egész családot, vagyis a három gyereket és Zsoltit is egy képen láthatjuk

„Tudtam előre, hogy az első, euforikus boldogsággal teli időszak után gyorsan megcsap majd minket a fáradtság szele” – kezdte a lapnak a modell, aki bár aggódott, hogy ez a terhesség más lesz, mint az eddigiek, mégis remekül helytállt. „Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy mindhárman egészségesek, és nem mellesleg nagyon jó fejek is” – beszélt a gyerekekről Zita, majd a kicsire is kitért.

„Egyelőre nem tudjuk eldönteni, hogy kire hasonlít. Én Zsolti anyukáját ugyanúgy látom benne, ahogy Zsoltit és magamat is. A hatalmas füleit biztosan tőle örökölte. A habitusát tekintve pedig mindkettőnkből van benne, mert bár nagyon nyugodt, de egy pillanat alatt akaratos is tud lenni.”

Kiemelt kép: Story magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top