Sztárok

Elámulsz, ha meglátod Hosszú Katinka napirendjét

Hát igen, a kemény munka valóban meghozza a gyümölcsét. Hosszú Katinka remek példa erre.

Hosszú Katinka a három ötkarikás aranyérme mellett nagy medencében hét világ-, valamint tizennégy Európa-bajnoki címet gyűjtött be, a rövid pályás viadalokon pedig 17 vb-elsőség mellett 16 Eb-aranyat szerzett. Na de a sikernek komoly ára van. A Blikk megszerezte az úszónő napirendjét. Le a kalappal előtte, hogy ezt mindennap végigcsinálja!

Reggel fél ötkor szólal meg az ébresztője, hatkor pedig már meg is kezdi a tréningjét. 8.30-ig erősít az edzőteremben, aztán kilenckor ugrik először medencébe. 11.30-ig úszik, ekkor zárul a délelőtti programja. Délután négytől még egy órát tölt a konditeremben, majd két és fél órát úszik.

Hosszú Katinka nyár óta Petrov Árpád irányításával edz, aki nagyon meg van elégedve az úszónő teljesítményével. „Motiváltabb, mint bárki, akivel eddig találkoztam. Könnyebb vele dolgozni, nem kell őt buzdítani. Sokkal magasabb színvonalra kell őt felkészítenem, ezáltal nagyobb fordulatszámmal is pörögnek a tréningek” – jelentette ki a tréner.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top