Sztárok

Édesanyja csak a tévében láthatta az ünnepek alatt Weisz Fannit

Bár picit közelebb kerültek egymáshoz, az ünnepeket egyelőre külön töltötte Weisz Fanni és édesanyja.

Komoly viták és botrányok után az utóbbi időben kicsit közelebb került egymáshoz Weisz Fanni és az édesanyja. Ágnes nagyon büszke a lányára, akit szilveszterkor láthatott a tévében – írja a Bors.

„Minden évben követem az évköszöntőt, idén is büszkén és meghatottan figyelem a köztársasági elnök beszédét, főleg, hogy a lányom is fontos része az eseménynek. Egy anya mindig büszke a gyermekére, legyen bármilyen típusú munkája. Az, hogy az év legfontosabb beszédét jeltolmácsolja, az viszont olyan büszkeség, ami bármikor könnyekig meghat, hiszen az egész ország látja a gyermekemet, miközben elképesztően fontos dolgot tesz sorstársaiért… Emlékszem, amikor megkerestek minket, nem volt kérdés számunkra, hogy elvállaljuk a siketekért és nagyothallókért. Két érintett gyermek édesanyjaként tudom, mivel kell megküzdenie egy siketnek, és mennyire fontos, hogy ő is részese lehessen egy olyan eseménynek, mint az újév” – mondta Weisz Fanni édesanyja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top