Sztárok

Liptai Claudia: „Ő ezt kicsit rosszabbul viseli”

Liptai Claudia két műsorban is szerepelt ősszel, 10 héten át láthattuk, hogy nem fogta magát vissza, amikor véleményt kellett mondani... de nem mondott el mindent.

Sokan voltak arra kíváncsiak, hogyan alakult Liptai Claudia és Ördög Nóra kapcsolata, amire a Csak show és más semmi végén kaptunk is egy tömör választ, amikor Claudia megköszönte a közös munkát. A BEST karácsonyi számában pedig azt is elárulta, mit tudna tanulni Ördög Nórától

„Nóritól a pontosságot és a nyugodtságot lehetne eltanulni. Hihetetlen, milyen tűpontos és kizökkenthetetlen. Miközben én folyamatosan csapongok, lehet, hogy ő ezt egy kicsit rosszabbul viseli.”

Liptai Claudia és Ördög Nóra a Csak show és más semmi forgatásán dolgoztak először együtt ilyen intenzíven

Ennyire nem merült el ebben a témában Nóri, aki szerint mindkettőjüknek megvan a saját kiforrott stílusa és ilyen értelemben nincs szó tanulásról. „Persze, az aktuális műsor folyamán igazodunk egymáshoz, és a közös munkában némileg formálódunk.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top