Sztárok

Ezt nem ússza meg Kevin Spacey

Nem kerülheti el a megjelenést január 7-i bírósági tárgyalásán Kevin Spacey, aki ellen szeméremsértés és bántalmazás miatt emelt vádat egy hete egy massachusettsi ügyész.

Kevin Spacey bírósági tárgyalását január 7-re tűzték ki, ám a színész azzal a kéréssel fordult az illetékes bírósághoz, hogy ne kelljen megjelennie tárgyalásán, mondván „jelenléte még inkább felnagyítja az ügyet övező negatív publicitást”. Juliane Balliro, Spacey egyik ügyvédje a beadványban azzal érvelt, hogy az „ügyet páratlanul nagy figyelem kíséri mind a helyi sajtóban, mind a televíziókban és szerte az Egyesült Államokban, és ügyfelének megjelenése kockáztatja az esküdtszék tagjainak befolyásolását”.

Thomas Barrett illetékes bíró azonban hétfőn elutasította a beadványt, amelyet Spacey anyakönyvezett nevén Kevin Fowlerként írt alá.

Egy másik beadványában a kétszeres Oscar-díjas, 59 éves színész közölte, ártatlannak fogja vallani magát a január 7-i vádemelési tárgyaláson. Az ügyészség vádja szerint Spacey 2016 júliusában a Massachusetts államban található Nantucket szigeten egy bárban alkoholt vett az akkor 18 éves fiúnak, majd megfogdosta őt. Massachusettsben 21 éves kortól lehet legálisan alkoholt fogyasztani.

A vádat Heather Unruh tévés műsorvezetőnek, a fiú anyjának állításaira alapozták, aki 2017-ben vádolta meg az amerikai színészt azzal, hogy fiát szexuálisan bántalmazta.

A színész egy hete egy videoüzenetben közölte, nem fogja megfizetni annak az árát, amit nem követett el.

Forrás: MTI

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top