Sztárok

A kor nem akadály: Hugh Jackman 22 évi házasság után is imádja 13 évvel idősebb feleségét

A színész és felesége egy forgatáson találkoztak egymással. Egy hétig meg sem merte szólítani leendő nejét.

Hugh Jackman még ma, huszonkét évvel a házasságkötésük után is odavan a feleségéért. Pedig Deborra-Lee Furness ausztrál színésznő, rendező és producer 13 évvel idősebb nála; 1995-ben egy forgatáson ismerkedtek meg.

Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness a Logan tokiói premierjén (Fotó: Toru Yamanaka / AFP)

„Igazán hálás vagyok a sorsnak, amiért azelőtt találkoztunk, mielőtt beindult volna a karrierem, mert így mindent, ami a kamerák előtt és mögött történt, együtt csinálhattunk végig – nyilatkozta Jackman. – Az első munkámon találkoztam vele, ő akkor már igazi sztár volt, nagyon odavoltam érte. Igazából az egész stáb odavolt érte, én meg annyira zavarban voltam, hogy egy hétig meg sem mertem szólítani.”

Jackman legújabb filmje, a The Front Runner New York-i bemutatóján is együtt jelentek meg (Fotó: Angela Weiss / AFP)

Jackman azóta a világ egyik legismertebb és legtöbbet foglalkoztatott színésze lett, 2013-ban A nyomorultakért Oscar-díjra jelölték, és abban az évben megkapta a legjobb színésznek járó Golden Globe-ot is. A 63 éves Deborra mégsem tartja „különösen szerencsésnek magát”, mint mondja, mindketten szerencsések, amiért egymásra találtak.

Nem úgy Jackman, aki sohasem fukarkodik a kedves szavakkal, ha élete társáról beszél. „Ő a legjobb, ami valaha történt velem, egyre jobb és jobb lesz a kapcsolatunk” – áradozott egy interjúban.

Elválaszthatatlanok (Fotó: Nicholas Hunt / AFP)

A színész azt mondja, páratlan népszerűsége ellenére meg sem fordult a fejében, hogy hűtlen legyen. „Tökéletes családom van, és ha nem is hibátlan, de fantasztikus az életünk” – jelentette ki a sztár, aki feleségével két örökbefogadott gyereket nevel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top