Sztárok

Szorcsik Viki: „Nincs kolbászból a kerítés”

Szorcsik Vikit a TV2 sikersorozatában láthattuk viszont, ám állítja, ezzel nem váltotta meg a világot, nála sincs kolbászból a kerítés.

Szorcsik Viki egy furmányos, szeximádó nőt játszott a Korhatáros szerelem második évadában – szó szerint egy ágyjelenettel tért vissza a képernyőre, de egy percig sem bánja. A színésznővel sok minden történt az utóbbi években: elveszítette a nagypapáját, sokat költözött, eladta a lakását, hogy fedezze a hitelt, nemrég pedig kiújult a gerincsérve. Ennek ellenére pozitívan tekint a jövőbe, és azt is elárulta, mit csinál, ha éppen nem a képernyőn van. 

Ha időm és pénzem engedi, állandóan megyek valahova, nem autót vásárolok, hanem inkább élményt – kezdte a BEST magazinnak Szorcsik Viki. – Sok helyen megfordultam, de sokat segítettem a szüleim panziójában is, és mivel ez családi vállalkozás, szükségük van rám” – vallotta be a lapnak a színésznő, aki arról is beszélt, hogy szeretne gyereket, de csakis akkor, ha megtalálja az ehhez megfelelő partnert. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top