Sztárok

Sass Dani nehéz döntést hozott

Sass Dani évek óta a futás szerelmese, egyszer már a maratont is lefutott nem máshol, mint a táv „hazájában”, Görögországban. Most a New York-i maratonon is indulhatott volna, de a sors válaszút elé állította.

Szinte nincs olyan nap Sass Dani életében, amikor ne a kilométereket róná futószettben. Még az időjárás sem fog ki rajta, és még ha nem is könnyen, de ráveszi magát a futásra. Régóta hódol ennek a szenvedélyének, így év elején gondolt egyet, és nevezett a New York-i maratonra, melyre csak sorsolás útján lehet bekerülni. Álmában sem gondolta volna, hogy elsőre az indulók közé választják.

„Elképesztően boldog voltam. Éjszaka jött az sms és az e-mail” emlékszik vissza a műsorvezető, aki szeretet volna új szintidőt futni.

„Nagyon sokat készültem. Heti 4-5 alkalommal futottam, fejben hangolódtam, és persze már néztem a pályát, videókat a korábbi versenyekről. Mindent megtettem azért, hogy pozitív élményekkel gazdagodhassak. Bár ott még rosszul futni is nagy élmény lehet” – mondta Sass Dani, akit végül döntés elé állított a sors.

Fotó: Instagram/Sass Dani

A maraton időpontja éppen egy időbe esett az Ide süss! új évadának forgatásával így dönteni kellett, melyiket választja. Végül győzött a munkája iránti elkötelezettsége, így nem utazott a tengerentúlra.

„Nagyon boldog voltam mikor megtudtam, hogy tavasszal lesz folytatása az első két évadot sikerrel megélt Ide süss!-nek a VIASAT3-on. Nemcsak amiatt voltam boldog, hogy újra lesz forgatás, hanem amiatt is persze, hogy a műsor készítői ismét rám gondoltak. Repjeggyel és nevezéssel a zsebemben mondtam igent a műsornak és nemet a maratonnak. Futni bármikor tudok és hiszem, hogy ha nekem New York-ban kell maratont futnom, akkor állok én még ott a rajtnál” – mondta a műsorvezető, aki azóta is lelkesen fogyasztja a kilométereket.

Most az a cél, hogy élvezzem a futást. Szinte mindennap futok. Meg is kell tennem ennyi sütikóstolás után. Felveszem a cipőmet, jól felöltözöm, és csak futok. Én és a gondolataim” – árulta el a Sass Dani, aki mindenkit arra biztat, hogy a zord idő ellenére is mozogjon, sportoljon, és érezze jól magát a bőrében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top