Sztárok

Puskás Peti folytatja a mentorkodást

Puskás Peti szerint minden idei x-faktoros versenyzőben volt valami plusz, és örül, hogy ismét lehúzhatott egy évadot mentorként.

Az X-Faktor mentorai között idén talán több félreértés és vita volt, mint az összes eddigi évadban, de mégis egyetértettek abban, hogy kinek kell megnyernie az idei szériát. A döntőben duetteket adtak elő a versenyzők a mentorokkal, amit nemcsak a fiatalok, de a már tapasztaltabb zenészek is nagyon élveztek. Puskás Peti elárulta, hogy szerinte mi a titka annak, hogy valaki a felszínen maradjon. 

„A legjobb érzés az, amikor el tudod engedni magad a színpadon és nem azon stresszelsz, hogy tudd a szöveget, hamis vagyok, nem vagyok hamis… Felmész a színpadra, és engedd el magad, mert tudsz annyit, hogy fent már ne kelljen stresszelni. Végig ebben próbáltam segíteni a srácoknak, szerintem sikerült” – árulta el Puskás Peti a döntő után. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top