Sztárok

Mihályi Réka várandósan is nagyon formás

Mihályi Réka már a terhessége nyolcadik hónapjában van, és nagyon élvezi. A kismama már várja, hogy végre találkozzon a babájával.

Mihályi Réka pár hónappal ezelőtt jelentette be, hogy terhes, amivel egy időben a Barátok közt sorozattól is búcsúzott. A zenekarát azonban nem hagyta ott, az utolsó koncertje csak 3 héttel ezelőtt volt, most egy időre búcsút intett a színpadnak. Mint mondja, nem bánja, most teljes gőzzel készülnek a baba érkezésére, imádja ezt az időszakot. 

„Eddig minden komolyabb nehézség nélkül zajlott a várandósság. Bár akadt néhány furcsaság. Korábban soha nem ettem almát, most ez a kedvencem” – kezdte Mihályi Réka a BEST magazinnak, aki azt is elárulta, hogy bár nagyon várják a babát, nem sok minden vásároltak be eddig. 

A Barátok közt színésznője már elköszönt a színpadtól, így innentől csakis az anyaságra koncentrál. „A búcsúkoncertet végigrugdosta a lányunk, én pedig bár megfogadtam, hogy nem fogom, végigsírtam az előadást. (…) Amikor Áron otthon leül a zongorához, és játszik, azt nagyon szereti. Elmondhatatlan érzés megélni ezeket a pillanatokat” – idézte fel az énekesnő, aki bár felszedett pár kilót, még mindig formásnak érzi magát. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top