Sztárok

Majkáék a gyerekekkel utaznak

Szeretnek kettesben utazni, ezt fontosnak is tartják, idén azonban más tervei vannak Majoros Hajninak és Majkának.

Majka és Hajni is sokszor mesélt már arról, hogy milyen fontosnak tartják a kettesben töltött időt, és hogy ne csak szülőtársak legyenek ebben a kapcsolatban, hanem megmaradjon az intimitás is. 

Hajni, Olivér, Marián és Majka (Fotó: Instagram/Majka)

Jó rájuk nézni, amikor kettesben szervezett utakról posztolnak, és az is közismert róluk, hogy odáig vannak a táli időszakért. Idén pedig új terveik vannak, erről Majoros Hajni mesélt a BEST téli számában. 

„Idén elhatároztuk Petivel, hogy a gyerekeket is elvisszük magunkkal Ausztriába. Marci már hétéves, elég nagy ahhoz, hogy elkezdjen sportolni. A kicsit pedig majd meglátjuk. Nagyon szeretjük a havat, a téli hideg időt, karácsonyra is az a kívánságunk, hogy essen a hó, mert szuper lenne a gyerekekkel szánkózni menni, hóembert építeni. De ha mégsem, akkor maradnak a sípályák.”

Mint kiderült, igazából Majka az óvatosabb a családban, ő a munkája miatt sem akar lesérülni, Hajni viszont a gyenge térdével is vagányan nekivág a meredekebb lejtőknek. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top