Sztárok

Meghan Markle esküvőjén füves cigit kaptak a vendégek

Az első férjével, Trevor Engelsonnal apró zacskókba tették az ajándék marihuánát a jamaicai esküvőn.

Marihuánát kaphattak a vendégek Meghan Markle első esküvőjén, amikor a tévéproducerrel, Trevor Engelsonnal házasodtak össze. Az esküvőt 2011-ben tartották Jamaicán, ahol akkor még illegális volt a fű, csak később lazítottak a szabályokon.

Meghan apja – akivel eltávolodtak egymástól – néhány hete már azt állította, hogy a násznép tagjai marihuánát kaptak egy kis csomagban. Most viszont a The Sun azt írja: kiszivárgott e-mailek bizonyítják, hogy Meghan azzal hencegett, hogy apró selyemzacskókat rendelt az ajándék fűnek.

Sőt, állítólag a későbbi hercegné maga is részt vett a jointok megsodrásában és a különleges ajándékok összeállításában. Szobánként 3-5 füves cigit kaptak a vendégek, de csak a fiatalok.

Az egyik meghívott azt állítja, a füvezés nem igazán jellemző Meghanra, csak bele-beleszívott néha egy cigibe. Inkább egy jó ötletnek tartotta az ajándékot, ha már Jamaicán rendezik az esküvőt; még azt sem nagyon tudta, hogyan kell füvet szívni.

A vendégek beszámolói alapján Meghan és akkori férje egy szállodai alkalmazottól vásárolták a drogot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top