Sztárok

Meglepő kijelentést tett Curtis

Nem várt fordulat a Majka–Curtis-ügyben.

Curtis úgy döntött, 2019-ben új életet akar kezdeni. A rapper a közösségi oldalán osztotta meg „fogadalmát”, s úgy tűnik – ha név szerint ugyan nem is említette –, megbocsát az őt a közös produkciójukból kirúgó Majkának, pedig korábban úgy tűnt, erre sosem kerül sorírja a Blikk.

Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

2018. Lassan Véget ér, nem bánom… Rengeteg dolog történt velem, sok jó és pár nagyon rossz és egy-két rettentő rossz. Volt itt teltházas Aréna, elhunyt barát, véget ért barátság, újra kezdés, tv műsor, rekord nézettség (megint), testvér elvesztése, árulás és ez csak egy része volt ennek az évnek… de mindegy. Akit megbántottam sajnálom! Aki engem bántott, annak megbocsájtok! Próbálok napról,napra jobb emberré válni és nem mások miatt. Csakis a kedvesem és magam miatt. 2019-ben 150%-ot rakok bele mindenbe, amihez nekilátok. Béke mindenkinek” – posztolta Curtis, akit Majka az állítólagos drogozása miatt rúgott ki, ezt az augusztusi szegedi koncertjükön jelentette be.

A bulvárlap megkereste Majkát, de nem kívánt reagálni az egykori kollégája által leírtakra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top