Sztárok

Radics Gigi smink nélkül, boldogan ad hálát

Csodálatos ajándékokat kapott Radics Gigi, mégis van valami, aminek az énekesnő külünösen örült.

Nem sok ideje volt ráhangolódni a karácsonyra, hiszen Radics Gigi még vasárnap is háromszor állt színpadra az Álomutazókban, előtte pedig az X-Faktoron dolgozott hosszú hetekig, hónapokig. 

Radics Gigi az élő X-Faktor-adásokon túl is rengeteget foglalkozott a mentoráltjaival

Még az Álomutazó próbáján mesélte nekünk Gigi, mennyire várja a karácsonyt, bár igaz, hogy ezúttal is csak két és fél napot tud otthon maradni, de ebbe az időszakba mindent bele akar sűríteni. Szerencsére minden jól sikerült.

„Nagyon sok szép ajándékot kaptam a családomtól és barátaimtól. Köszönöm nekik… A legnagyobb ajándék mégis az volt, hogy velük tölthettem ezt a gyönyörű ünnepet. Hálás vagyok az Istennek, hogy ilyen családba születtem, ahol szeretet és harmónia vesz körül minket” –írta az Instagram-oldalán Radics Gigi, aki a smink nélküli fotójához rengeteg bókot kapott. Bár ez tulajdonképpen nem újdonság, a rajongói kifejezetten szeretik, amikor ilyen képeket posztol. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top