Sztárok

Tilla utóörülő típus

A karácsony előtti héten már lényegében megkezdődött Tilla év végi pihenése, már amennyiben az ő esetében pihenésről lehet beszélni.

Idén ősszel kevés olyan TV2-es műsor volt, amiben Tilla nem szerepelt, talán furcsa is lesz most ez a néhány hét, amikor nem láthatjuk a képernyőn. Már a Sztárban sztár és a Csak show… fináléja után elkezdődött Tilláék karácsonyi szünete, aminek az ajándékozás egy sarkalatos pontja. 

Till Attila a versenyzőkkel örül, de amikor neki kedveskednek, azt igazán fel sem fogja

„Se nem vagyok jó ajándékozó, se nem vagyok jó ajándékkapó. Nagyon érdekes, de a családom már megszokta, hogy én egy utóörülő vagyok. Nagyon sokszor kapok valamit, és csak annyit mondok, jaj de jó, köszönöm, és nem fogom fel, nem tudok neki rendesen örülni, és két hét múlva esik le a tantusz, hogy ez tök jó, nagyon boldog vagyok. De akkor már január van, már rég nincs karácsony.”

Szerinte az az igazán jó „örülő”, aki akkor tudja kifejezni a boldogságát, amikor átadod neki az ajándékot. Till Attila legegyszerűbben úgy írta le, hogy az ideális típus úgy örül, mint az amerikaik, és az is mindegy, mennyire őszinte, de legalább az ajándékozót boldoggá teszi. 

A karácsonyról, a terveiről és arról, hogy az otthon bekuckózós év vége helyett mit tervez, arról Tilla így mesélt az NLCafénak: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top