Sztárok

Sárközi Ákosék Párizsba utaztak előnászútra

Köztéri óriásplakáton kérte meg kedvese kezét Sárközi Ákos, nem sokkal később pedig elvitte Évit a szerelem városába, amolyan előnászútra. Párizsban arra is jutott idejük, hogy az esküvőjüket megtervezzék.

„Sokat titkolóztam előtte, Évi semmit sem tudott, adódott is némi feszültség köztünk emiatt” – mesélt az eljegyzéséről korábban Sárközi Ákos a Story magazinnak, és a pár azóta már túl is van az előnászúton. 

Szegedi Éva és Sárközi Ákos kapcsolata márciusban kezdődött, és a séf először a menyasszonya művészetébe szeretett bele. Maga is hobbifestő, a barátnője képei pedig egyszerűen elvarázsolták, az Instagramon kezdtek először beszélgetni. 

„Egy idő után megkértem, legyen a tanárom, segítsen fejlődni. Ezért találkoztunk nála, és hat órán keresztül beszélgettünk. Így kezdődött…” – emlékszik vissza Sárközi Ákos, aki szerint nem kapkodtak el semmi. Szerinte ennyi idősen már van tapasztalata az embernek, mit is vár el egy párkapcsolattól. 

A párizsi út eredetileg Évi születésnapi ajándéka volt, de amolyan előnászút lett belőle. Végre volt idejük megbeszélni, hogy közösen nyitnak egy galériát Pesten, és persze azt is, milyen lesz a  márciusi esküvő. 

„Amikor azt a kérdést teszed fel mindennap, hogy hol voltál idáig, hogyhogy nem éreztük még, amit most egymás mellett, hogy lehet, hogy még nem voltam ilyen szerelmes, akkor már nem akarsz várni az esküvővel. Bár nincs eldöntve, de március 12-én szeretném feleségül venni Évit. Ez számomra különleges nap, ezen a napon ismertem meg őt, és a Michelin-csillagot is ezen a napon kaptam.”

Sárközi Ákos válása is gyors ütemben zajlott, mivel a feleségével még karácsony előtt pontot akartak tenni a házasságukra, hiszen mindketten új kapcsolatban élnek. Így a márciusi esküvő már nem is elképzelhetetlen. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top