Sztárok

Várkonyi Andrea magánélete jól alakul

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor szakítása tény, az viszont más kérdés, hogy azóta mi a helyzet a műsorvezető magánéletével.

Várkonyi Andrea már több mint fél éve elköltözött Bochkor Gábortól, azonban a hír csak októberben robbant. Utána úgy tűnt, mindenki jobban tudja, mi van velük, így azt is pletykálták, hogy Várkonyi egy kollégájával szűrte össze a levet, míg Bochkor egy fiatal lánnyal vigasztalódik. Azóta ezt mindketten cáfolták, viszont az is kiderült, hogy nem volt olyan békés a szakítás, mint ahogy azt ők eleinte kommunikálták. 

Bochkor Gábor azt mondta, sokkot kapott, amikor a gyermeke anyja elhagyta, pedig ő azon volt, hogy megmentse a kapcsolatot. Míg Várkonyi Andi szerint sok olyan apróság bántotta, amelyeken nem tudott túllépni, ezért döntött a szakítás mellett. 

Legutóbb pedig arról szóltak a hírek, hogy kitálalt Várkonyi első férje, Attila, aki állítólag még együtt volt a tévéssel, amikor az összejött Bochkorral. A kérdés azonban még mindig az, hogy vajon meddig marad szingli Andrea, akit a szakítás óta férfiak százai ostromolnak.

Jelenleg jól érzi magát a bőrében, ahogy mondja, új fejezetet nyitott. Ebben Bochkornak már semmi szerepe, a pár már csak a lányukat érintő kérdések mentén beszél egymással, a karácsonyt sem töltik együtt, mert a feszültség nem tenne jót az ünnepi hangulatnak. Nóri azonban az apukájával is karácsonyozik, bár a szentestét az édesanyjával és Andi szüleivel tölti. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top