Sztárok

Rácz Jenőnek elege lett, ezért lépett

A nagyközönség igazán az RTL Klub Konyhafőnök című műsorában ismerte meg, és mostanra meg is szerette Rácz Jenőt.

Amikor idén csatlakozott a Konyhafőnök zsűrijéhez Rácz Jenő, akkor annyit tudtunk róla, hogy Sanghajban Michelin-csillagot is szerzett, mielőtt hazajött, és hogy a műsorban tehetséges és karakteres embereket keres. Azóta kiderült, hogy a szigorú séfnek jó a humora, és igazságosan ítél, igazi érzelmi kilengéseket viszont nem láthattunk tőle, pedig voltak feszült pillanatok a Konyhafőnök VIP forgatásán. 

Rácz Jenő, Fördős Zé és Sárközi Ákos a Konyhafőnökben nagyon jól tudtak együtt dolgozni

„Én egy csendes őrült vagyok. Inkább az a típusú ember, aki nem sokat beszél, hanem csinálja, úgyhogy nekem ezt még itthon meg kell szoknom”  mesélte Rácz Jenő nemrégiben a 24.hu-nak amikor az új éttereméről kérdezték, és arról, hogyan szokta meg 10 év külföldi munka után az itthoni ügymenetet. Rácz Jenő 2019-re ígérte az új éttermét, amit szeretne rendesen előkészíteni, és a karácsonyi időszakban rápihen az új kihívásokra. 2018-ban leforgatott két Konyhafőnök-szériát, két Bocuse d’Or-felkészítésen van túl, és hazaköltözött Sanghajból. 

„Akármelyik országban komfortosan érezhetem magam, és új munkát találok. Számomra ez mondhatni egyszerű, gyakorlott vagyok. Abban viszont nem vagyok az, hogy Magyarországon éljek. Eljött a most vagy soha pillanat, hogy letelepedjek, itt dolgozzak, építsem a karrieremet tovább, és itt legyenek befektetéseim. Ez a következő lépés.”

Nem ez az egyetlen, amin változtatni szeretne a séf. Tavasszal még arról mesélt a BEST magazinnak, hogy van kihez hazamennie, de az a kapcsolat azóta csúnya véget ért. 

„Azt hittem, ő lesz az, akivel leélem az életemet. Sajnos összetörte a szívemet, becsapott, elvette a szerelmünk tisztaságát. Próbáltam rajta túllépni, ami biztosan könnyebb húsz év házasság és két gyerek után, mint amikor az ember az esküvőjét tervezgeti”  mesélte volt menyasszonyáról Rácz Jenő, aki két év után bontotta fel az eljegyzést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top