Sztárok

Ördög Nóra még nem tudja, mi lesz tavasszal

Az egészen biztos, hogy Ördög Nóra akkor sem unatkozna, ha a TV2-nél éppen nem vezetne műsort. Náluk még az utazás is mindig munkához kötött.

Nem a pihenésről szól Ördög Nóra év végéje, különösen a karácsony lesz zűrös időszak. Ilyenkor a rokonlátogatások miatt járják az országot, és szeretnének a családdal minél több élményt belezsúfolni az ünnepekbe. Ráadásul, ahogy az NLCafénak elmondta, addig is van még tervük. 

Ördög Nóra és Nánási Pál a BÚÉK című film bemutatóján

A munkával kapcsolatban Ördög Nóra annyit elárult, hogy még nem tudja, hogyan lesz a  folytatás jövőre, egyet viszont biztosan tud: több hétre elutaznak. 

„Év elején szeretnénk egy hosszabb utazást, ami inkább pihenés, de ezt is össze tudjuk majd munkával is kombinálni. Ez egy hosszabb idő, három-három és fél hétre eltűnünk az országból.”

Ördög Nóra és Nánási Pál közös projektjei tovább futnak, karácsony előtti utazásukról és a jövő évi tervekről bővebben mesélt a műsorvezető: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top