Sztárok

ByeAlex az előadói létszféráról elmélkedik

A Kedvesem előadója azért tart távolságot a rajongóktól, mert nem egy közülük.

Ismét létfontosságú filozófiai témákat boncolgatott ByeAlex egy friss nagyinterjúban, ami túl tömény ahhoz, hogy az egészet össze tudjuk foglalni. Ki emlékszik már a 2013-ban feltűnt tankönyvi hipszterre, aki egy turkálós sapkában és egy szarukeretes szemüvegben adta elő a Kedvesemet az Eurovízió színpadán? Ő maga valószínűleg nem, akkor valószínűleg nem nyilatkozna az előadói létszféra nehézségeiről.

Az énekes így válaszolt, mikor a rajongóival való kapcsolatáról kérdezték: „Muszáj távolságot tartani. Szerintem az egész előadói létszféra arról szól, hogy nem vagyok egy az utcáról. És én nem vagyok, én azt gondolom” – húzta alá a legfontosabbat az X-Faktor mentora.

Ettől még persze szereti a közönségét, csak ugye ő egy sztár, és nem egy az utcáról. Világos. „Nagyon nagyra becsülöm őket egyébként, és ezt el is szoktam mondani a koncerteken is, mert nekem tényleg nagyon fontos (…) ezért tartok nagyon nagy interakciót velük. Viszont van egy határ” – mondta ByeAlex a Blikk szerint.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top