Sztárok

Berki Krisztián Natiról: „Köszönettel tartozom az édesanyjának”

Nem felhőtlen a viszony Berki Krisztián és Hódi Pamela között, és ez enyhe kifejezés... Ettől függetlenül a műsorvezető megköszönt mindent kislánya édesanyjának.

Hódi Pamela megtiltotta Mazsinak, hogy a lányáról posztoljon, sőt megfogadta, hogy ő sem fog megosztani semmit Natival kapcsolatban. Berki mégis kitett egy képet a gyerekéről, egy óvodai produkció után. A pár soros köszönetben pedig elsősorban Mazsiról ír, bár azért exét is megemlíti egy helyen. 

„Apai büszkeség. Karácsonyi ünnepségre készül az Én egyetlen kislányom: amikor a kislányom elhívja a feleségemet @berkimazsi-t a karácsonyi ünnepségre, hogy szeretné, hogy ott legyen és nézze meg, akkor szerintem boldog és elégedett lehetek hiszen amikor a kislányom is szereti a páromat és ezt ki is fejezi nem csak szavakkal, hanem tettekkel akkor ez Nekem is visszacsatolás, hogy az életünk jó irányba halad. Köszönettel tartozom édesanyjának aki szintén neveli a kislányomat” – írta a fotóhoz Berki Krisztián.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top