Sztárok

Várkonyi és Bochkor: túl nagy a feszültség, hogy együtt karácsonyozzunk

A sztárpár külön ünnepel, tinédzser lányuk egy napot az anyjánál, egyet pedig az apjánál tölt, Várkonyi Andrea szerint ez teljesen normális.

Nem csitulnak az indulatok Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor között, pedig a pár már fél éve szakított. A tévés a nyáron, tizenkét együtt töltött év után intett búcsút a rádiósnak, akivel közös gyermekük is született. A szakítást hónapokig titkolták, csak legközelebbi barátaik tudtak arról, hogy valami nincs rendben köztük.

Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea

Az ünnepek közeledtével sem találják a hangot az egykori szerelmesek. Várkonyi már csak kislányuk, Nóri miatt áll szóba Bochkorral, így a karácsony is ennek fényében telik. „Nem akarom, hogy Nóri bármiben is hiányt szenvedjen, de mindeközben azt sem szeretném, hogy azt érezze, színház az egész. Éppen ezért, ráadásul az ő kérésére, külön töltjük Gáborral a karácsonyt, pont úgy, mint minden elvált szülő” – fogalmazott az egykori TV2 műsorvezetője.

„Túl friss és túl feszült még a helyzet ahhoz, hogy együtt ünnepeljünk. Akkor csak mindenkinek viselkednie kellene és tartania a száját, nehogy valami olyat mondjon Nóri előtt, amit egyébként nem szeretnénk, ha hallana” – mondta Várkonyi Andrea.

Volt párja nem kommentálta a szavait, de hamarosan megszűnő rádióműsorában elárulta, hogy édesanyjával karácsonyozik, írja a Bors.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top