Sztárok

Radics Gigi: Szeretem a karakteremet az Álomutazóban

Hatalmas siker az Álomutazó, ezt bizonytja, hogy napi három előadás megy le karácsony előtt és után. Radics Gigi ezzel kapcsolatban a színészi álmairól is mesélt.

Hiába volt kimerítő ez az év Radics Giginek, mosolyogva és energikusan vetette bele magát az Álomutazó próbáiba. Az X-Faktor miatt azért örült annak, hogy most már felújítópróbák mentek, és nem egy új darabot kellett betanulnia.

Radics Gigi az Álomutazóban Varga Viktorral 

“Már mindenki tudta, mi a feladata, csak fel kellett eleveníteni a lépéseket, a dalokat. Tavaly nagyon összerázódtunk, túlzás nélkül igazi családi hangulat van. Sokan  szerepeltünk a Játékkészítőben is, és nagyon boldog voltam, amiért az Álomutazóban is kaptam lehetőséget.”

Ez a produkció tavaly 50 ezer látogatót vonzott és közkívánatra idén újra színpadra kerül, december 22-23-27-28-án. De az Álomutazók idei első előadását a Telekom Magenta1 ügyfelek élvezhetik december 21-én. 

„Az idei darab a 2017-es Álomutazó felújítása. Semmit nem vettünk ki, sőt, egy dallal több is elhangzik, azonban igyekeztünk egy kicsit feszesebbé, pörgősebbé tenni a mesemusicalt” – mondta Juronics Tamás, a Szegedi Kortárs Balett művészeti vezetője, a darab rendezője és koreográfusa.

Pörgésből tényleg nem lesz hiány. Olyannyira, hogy a színészek gyakorlatilag összesen két és fél napot pihenhetnek majd a két előadás-sorozat között, már akinek a karácsony pihenést jelent. Radics Gigi igyekszik feltöltődni, de náluk otthon nagy a nyüzsgés az ünnepek idején. 

“Ezt már megszoktam, ilyenkor van a legtöbb fellépésem is, amiért hálás vagyok. Szerencsére ezután pihenősebb időszak következik. Nem úgy, mint mondjuk a színészeknek, akiknek januárban ugyanúgy folytatódnak a különböző próbák.”

Már sok szerepben láthattuk Gigit, de mint mondta, mindig énekelnie kellett, prózai színészként nem tudja, megállná-e a helyét. Egyet viszont biztosan tud: nem csókolózna a színpadon. 

Radics Gigi az Álomutazó próbáján mesélt nekünk: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top