Sztárok

Riasztó szakvélemény született Pásztor Anna zaklatójáról

Kiszivárgott az orvosi szakvélemény, amely a Pásztor Annát zaklató P. Józsefről készült.

Mint korábban megírtuk, már biztos, hogy Pásztor Anna zaklatója rács mögött tölti az ünnepeket. A férfi a nyár végén került előzetes letartóztatásba, mikor az Anna and the Barbies koncertjére egy kést a cipőjébe rejtve próbált meg bejutni a Budapest Parkba. Azzal gyanúsítják, hogy a frontember életére akart törni. P. József korábban közel két évig bombázta kéretlen üzenetekkel Pásztor Annát.

A férfi előzetesét már meghosszabbították, és elvégezték az orvos szakértői és pszichológiai vizsgálatokat. Pásztor Anna ügyvédje a Blikknek nyilatkozva kijelentette, P. büntethető. „A vádlottnak a sztárokhoz fűződő, illuzórikus, túlfűtött szexuális vágya van. Ez azonban nem zárja ki a beszámíthatóságát” – fogalmazott a jogász.

„Bolond vagyok, de ez így jó nekem, sosem akartam unalmas, átlagos lenni (…) Ha bűn az, hogy piszkáltam, zaklattam Annát, akkor vállalom a következményeket, és leülöm, amit kell” – nyilatkozta korábban a lapnak P., aki január elején áll először bíróság elé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top