Sztárok

Kollányi Zsuzsinak fürdeni sincs ideje az ikrek mellett

Hónapok óta nem volt fakanál a kezemben! – árulta el nevetve az énekesnő.

Alaposan megváltozott Kollányi Zsuzsi élete ikrei születése óta. A TV2 sztárja hónapokig titkolta, hogy nem egy, hanem két kisfiúnak adott életet augusztus végén, így természetesen az első gyerekkel járó nehézségek is megkétszereződtek, és a fáradtság is. Zsuzsi a Best magazinnak mesélt róla, hogy alig marad magára ideje Bence és Bálint mellett.

„Imádtunk esténként együtt zuhanyozni [a férjemmel], de amióta a fiúk megszülettek, erre nem volt példa. Ha valamelyikünknek sikerül eljutnia a fürdőbe, addig a másik vigyáz a kicsikre” – meséli az énekesnő.

A karácsony is a babázás jegyében fog telni Kollányiéknál, de arra is csak nagy nehezen tudnak felkészülni. „Amikor megkérdezte a párom, mit fogok főzni karácsonyra, én is elcsodálkoztam, hogy az elmúlt négy hónapban nem volt fakanál a kezemben. Mert egy mosást bedobok a két pici mellett, meg ki is tudok teregetni, de főzni nem marad energiám” – mondta Kollányi Zsuzsi, aki imád cukibbnál cukibb képeket megosztani az ikreiről.

A BEST magazinnak mesélt Kollányi Zsuzsi arról, milyen az élet az ikrekkel

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top