nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Felkészültek a babázásra Weisz Fanniék

Felkészültek a babázásra Weisz Fanniék

Komolyan ráfordulnak a babaprojektre Weisz Fanniék, ezért a modell és férje orvoshoz mentek.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Weisz Fanni és Hajmásy Péter az esküvőjük óta nagyon tudatosan készülnek a gyerekvállalásra. A családi viszály Fanni és édesanyja között sem tántorította el őket terveiktől. Mi több, már a fiú- és lányneveket is kiválasztották, mindegyikből egyet, szóval elég biztosak a dolgukban.

Persze óhatatlanul felmerül, hogy Fanninak esetleg siket gyereke születhet, de a pár nem aggódik emiatt. „Egyáltalán nem félek attól, hogy a gyerekünk siket lesz. Minden úgy lesz, ahogy lennie kell. És ha mégis úgy alakul, hogy a babánk vagy babáink nem hallanak majd, akkor az édesanyjuk úgyis hamar megtanítja őket jelelni” – mondta a Borsnak Péter.

A lap által megkérdezett szakértő szerint minimum 50-70 százalék esélye van Fanninak halló babát szülnie. A szépségkirálynő genetikai tesztet is csináltatott, ami megerősítette ezt, vagyis Fanni siketsége nem genetikai eredetű, így nagy valószínűséggel nem is örökölhető.

„Két gyereket vettünk tervbe, és tulajdonképpen persze mindegy, hogy kislányok vagy kisfiúk lesznek, ugyanúgy fogjuk szeretni. De azért én azt szeretném, ha egy fiú és egy lány lehetne” – tette hozzá Fanni férje.

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon