Sztárok

Felkészültek a babázásra Weisz Fanniék

Komolyan ráfordulnak a babaprojektre Weisz Fanniék, ezért a modell és férje orvoshoz mentek.

Weisz Fanni és Hajmásy Péter az esküvőjük óta nagyon tudatosan készülnek a gyerekvállalásra. A családi viszály Fanni és édesanyja között sem tántorította el őket terveiktől. Mi több, már a fiú- és lányneveket is kiválasztották, mindegyikből egyet, szóval elég biztosak a dolgukban.

Persze óhatatlanul felmerül, hogy Fanninak esetleg siket gyereke születhet, de a pár nem aggódik emiatt. „Egyáltalán nem félek attól, hogy a gyerekünk siket lesz. Minden úgy lesz, ahogy lennie kell. És ha mégis úgy alakul, hogy a babánk vagy babáink nem hallanak majd, akkor az édesanyjuk úgyis hamar megtanítja őket jelelni” – mondta a Borsnak Péter.

A lap által megkérdezett szakértő szerint minimum 50-70 százalék esélye van Fanninak halló babát szülnie. A szépségkirálynő genetikai tesztet is csináltatott, ami megerősítette ezt, vagyis Fanni siketsége nem genetikai eredetű, így nagy valószínűséggel nem is örökölhető.

„Két gyereket vettünk tervbe, és tulajdonképpen persze mindegy, hogy kislányok vagy kisfiúk lesznek, ugyanúgy fogjuk szeretni. De azért én azt szeretném, ha egy fiú és egy lány lehetne” – tette hozzá Fanni férje.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top