Sztárok

Kiss Ramóna otthagyhatja az X-Faktort

Jövőre már más vezetheti a legnagyobb hazai tehetségkutatót, árulta el Rami, aki két évet töltött a show háziasszonyaként.

Az X-Faktor szombat esti fináléjában az USNK vitte el a pálmát. Ők még biztos visszatérnek az RTL Klub kamerái elé, de Kiss Ramónának, aki az első gyermekét várja, lehet, hogy ez volt az utolsó X-Faktor, melyet vezethetett.

„Nagyon szerettem a műsort, imádtam minden pillanatát az első forgatási naptól az utolsóig. Szívem szerint jövőre is itt lennék, de meglátjuk, hogyan alakul az életünk. Számomra most a családom és a kisgyermekem, azaz az anyaság lesz a legfontosabb, mindent ennek rendelek alá” – mondta a műsorvezető a Blikknek.

Rami úgy tudja, jövőre is lesz X-Faktor, de a műsor részletei és közreműködői még szigorúan titkosak, így nagyon bizonytalan visszatérhet-e a Barátok közt színésznője az élő műsorvezetéshez. Kiss Ramóna egyébként tavaly kihagyta az X-Faktor fináléját, mert a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatása ütközött a tehetségkutató végével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top