Sztárok

Ezért vált el Nánási Pál 10 év után

Ördög Nórának és férjének, Nánási Pálnak nemsokára már beszélnie kell arról a gyerekeikkel, hogy nem minden szerelem tart örökké, s korábban mindketten voltak már házasok.

Ördög Nóra és Nánási Pál nyolc éve házasodott össze, ám előtte mindketten voltak már házasok. A 45 éves fotóművész Palya Bea video­blogjában árulta el: még nem osztották meg gyerekeikkel, hogy korábban elváltak – írja a Bors.

Elkezdtük felépíteni ezt a történetet. Nyilván fogunk róla beszélni, semmilyen módon nem akarjuk eltitkolni. (…) A kisgyerek fejében találkozik a herceg meg a hercegnő, és utána jön a boldogan élnek, míg meg nem halnak. De mi el akarjuk nekik mondani, hogy ez egy feladat, hogy a herceget meg kell keresni, s dolgozni kell a boldogságért” – magyarázta Nánási Pál, akinek a korábbi házassága tíz évig tartott.

Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

A sztárfotós pontosan tudja, hogy miért lett kudarcra ítélve első házassága. Magát és volt nejét munkaözvegyként jellemezte, akinek a karrierje miatt futott zátonyra a kapcsolata. „Én mentem előre, a párom, akivel szorosan együtt dolgoztunk, nem jött velem ezen az úton, hanem maradt a háttérben. Kicsit az én hibám, mert azt hittem, hogy ez így oké” – mesélte Nánási, aki szerint a mostani házassága nem lehetne ennyire tökéletes, ha az első hibáiból nem okul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top