Sztárok

Elképesztő fordulat jöhet a Barátok köztben

Lázban égnek a sorozatrajongók, nagyon titokzatosak a sorozat készítői.

Nagyon úgy fest, hogy a Barátok közt húszéves történetének legnagyobb dobására készül, és visszahozza az első epizódban elhunyt szereplőt, Berényi Zoltánt – írja a Bors.

A sorozatbeli Berényi Miklós már egy ideje küzd azzal a gondolattal, hogy a halálközeli élményei valóban jelek, amelyek azt üzenik, hogy bátyja, Zoltán bizony életben van. A nézőket annyira felkavarta Zoltán esetleges felbukkanása, hogy a sorozat közösségi oldalán egyre vadabb öltetekkel rukkolnak elő, hogyan is térhetne vissza a szereplő, akit valójában sosem láttunk. A Facebookon csoport is alakult Berényi Zoli felkutatására.

Ábrahám Edit, a Berényi Claudiát alakító színésznő szerint sem elképzelhetetlen, hogy egykori férje visszatérjen, Kalamár Tamás, a sorozat egykori producere azonban úgy véli, ez nagy dramaturgiai hiba lenne, hiszen a Dallasnak sem tett jót Bobby feltámasztása.

Roppantul örülünk, hogy a nézőink figyelmét ennyire felkeltette Zoltán esetleges visszatérése, hiszen ez volt az alkotók célja. (…) Tényleg egészen elképesztő, hogy milyen teóriák láttak napvilágot. (…) A színészeink is izgatottan várják, mi lesz a végkifejlet” – nyilatkozta a Barátok közt sajtófőnöke, Szabó Péter.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top