Sztárok

Várkonyi András: „Andika a karjaim közt ment el…”

Hosszú betegség után veszítette el a lányát Várkonyi András, aki most először mesél arról, hogyan vett végső búcsút a gyerekétől.

Várkonyi Andrea színésznő májusban hunyt el, Várkonyi András és felesége, Mária asszony a temetés óta minden héten kimennek a sírhoz. A minap éppen fenyőágakkal takarták be, hogy el ne fagyjon minden virág, amit ültettek. Ahogy a BEST magazinból kiderül, Várkonyi András ilyenkor erős tud maradni. 

„Andika a karjaim közt ment el, akkor nem bírtam magammal. Csak öleltem és sírtam. Konzervatív típus vagyok, arra neveltek, hogy a férfinak nem szabad sírnia, fojtsa vissza, gyűrje magába a fájdalmát, legyen mindig intézkedésképes.”

A színésznek a munka a legjobb terápia, a napi feladatok azonban sokszor még nehezebbé teszik a gyászt. Ilyen az a sok adminisztráció, amit a lánya elvesztése után intéznie kell, ahogy ezt részletezte a magazinnak adott interjúban. Várkonyi András néha úgy érzi, csak a rutin segíti át őt és a családját azon, hogy folytassák a hétköznapokat. Például nemrég ünnepelték a színész édesapjának 92. születésnapját, és már megtervezték a karácsonyt is. Ezekről a színész kizárólag a BEST magazinnak mesélt. 

A BEST magazinnak mesélt először Várkonyi András élete legfájdalmasabb pillanatáról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top