Sztárok

A műtőasztalon gondolta meg magát Jellinek Tina

Bár régóta tervezte és minden vágya volt kebleinek plasztikai úton történő korrekciója, az utolsó pillanatban meggondolta magát Emilio felesége.

Hosszú hetek óta fontolgatta a műtéti beavatkozást Jellinek Tina, aki szerette volna kebleit műtéti úton formásabbá tetetni. Elhatározását a család szinte minden tagjával megbeszélte. Míg Bangó Margit ellenezte a műtétet, Emilio szép lassan beletörődött abba, hogy kedvese kés alá fekszik. „Nem szeretnék nagy beavatkozást, nem vágyom óriási változásra, csupán azt szeretném, ha kicsit formásabbak lennének a kebleim” – mondta még korábban Tina, aki végül rászánta magát a műtétre.

Míg Emilio mit sem sejtve lélegzetvisszafojtva várakozott a műtő előtt, addig Tinát csak percek választották el attól, hogy megkezdjék a beavatkozást. De az altatás előtt elbizonytalanodott a kétgyermekes családanya. „Nem vagyok biztos benne, hogy akarom ezt. A fülemben csengenek a családom féltő-óvó mondatai. Igaz, ez volt a vágyam… sajnálom, ha ezzel bárkinek kellemetlenséget okozok, de inkább nemet mondok a műtétre” – mondta Jellinek Tina a műtétet előkészítő gyógyszerektől kissé kábán, a műtőasztalon fekve. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top