Sztárok

Tóth Gabit másolják, eléggé kiakadt

Tóth Gabi a közösségi oldalán fakadt ki egy klip miatt: felhasználták a hangját, ráadásul a videóklipbe is bevágták a fejét.

Tóth Gabi most nagyon boldog és kiegyensúlyozott, de azért néha ő is kiakad. Az énekesnő most azért fakadt ki a közösségi oldalán, mert egy banda lemásolta a hangját, ezzel csinált egy klipet, ráadásul még a fejét is bevágták egy táncoló nőre. 

„Ez most valami vicc? Egy barátom küldte ezt a videót ettől a formációtól, akikről még soha életemben nem hallottam. Ismeri egyáltalán valaki ezt a Ramen Brotherst?!?!?!?!? Konkrétan nem elég, hogy ellopták pár régebbi hangsávomat, még a videóklipbe is beletettek pofátlanul!! Már rájuk is írtam, de nyilván semmi válasz nem érkezett… Kérdezem én, hogy a fenébe történhet meg egy ilyen 2018-ban?? Kicsit kiakadtam” – írta Tóth Gabi a közösségi oldalán. A bejegyzéshez többen is hozzászóltak, többek között Wossala Rozina is, aki szerint ezt vegye bóknak, mert ilyet csak a legnagyobbakkal csinálnak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top