Sztárok

Pártos Csilla új kapcsolatáról mesél

Egy ideje tudni lehet, hogy az ügyvédje egyben a párja is Pártos Csillának. Most azonban már nem titkolják az érzéseiket, a legutóbbi tárgyalás után együtt mentek el.

Pártos Csilla és Pécsi Ildikó évek óta pereskednek egymással, ami nem csak az ő, de a körülöttük élők életét is megnehezíti. Bár nem erre fogja, Szűcs Lajos nemrég komoly műtéten esett át és a színésznő fiát is megviselték a történések. Pártos Csilla azonban ragyog, ez pedig annak köszönhető, hogy betoppant az életébe az új szerelem Dani személyében, aki történetesen az ügyvédje. 

Mint kiderült, Csillát a körkülönbség sem zavarja, csak a pillanatnak él. „Nem tervezek, tervezünk előre semmit. Egyet biztosan tudok, nekem már ott van az otthonom, ahol Dani van. Az ő energiája betölti a teret” – áradozott a nő, aki kitért arra is, hogy azt hitte, Csabával való kapcsolata örökké tart majd, de mégis elválasztotta őket az élet. 

Teljesült, mégis véget ért. Már túl vagyok rajta, a múlt ma már csak egy szép emlék. Soha többet nem akarok hátranézni, csak előre

– mondta Csilla, akiről ezúttal a szerelme is beszélt. „Csilla rendkívül finom, melegszívű ember, zseniális személyiség, őszintén megmondom, a kortársaim között nem találtam hasonló nőt. (…) Megszerettem őt, és bár nem akartam a problémáiba beleszólni, de ha egy férfi megszeret egy nőt, és a férfi még ráadásul ügyvéd is, az a foglalkozása, amivel segíteni tud, egyszerűen nem teheti meg, hogy kívül maradjon” – mesélte Dániel

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top