Sztárok

Legbátrabb páros: erre költik Laky Zsuzsiék a tízmilliót

Laky Zsuzsit és férjét csak az vezérelte az egész reality-műsor alatt, hogy legyőzzék a fináléban a Berki házaspárt, mivel nem kedvelték őket.

Laky Zsuzsi szépségkirálynő és harcművész férje, Dietz „Cápa” Gusztáv nyerte a Legbátrabb párost. A TV2 műsorának győztes házaspárja ezzel tízmillió forintot vihetett haza Máltáról. A kétgyermekes pár a házuk felújítására költi a pénzt, de valójában nem a milliók miatt küzdöttek, hanem hogy legyőzzék a Berki házaspárt.

 „Nem az volt, hogy Máltán kialakult bennem egy kép Berkiről, hanem eleve utáltam” – vallotta be a Lokálnak Dietz Gusztáv. Felesége, Laky Zsuzsi is hasonlóan érez: „Bármilyen furcsán hangzik, de nem a milliók lebegtek a szemünk előtt a döntőben, hanem az, hogy legyőzzük Berkiéket. Nem kedveltük őket”.

Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Elmondásuk szerint nagyon jól jön nekik a tízmillió forint, mert fel kell újítaniuk a gödi házukat. Építkezés helyett ugyanis egy régi felújítandó házat vettek, amire azonban körülbelül 15 millió forintot kellene még költeni, mivel le kell bontatniuk a palatetőt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top