nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Kulcsár Edina: „Gyerekkoromban nem volt miből adni”

Kulcsár Edina: „Gyerekkoromban nem volt miből adni”

Mádai Vivien és Kulcsár Edina is örömmel csatlakozott a Czeizel Intézet karácsonyi kezdeményezéséhez, amiről most meséltek.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A Czeizel Intézet jótékonysági akcióját több híres anyuka is boldogan fogadta. „Anyaként az egyik legfontosabb feladatom, hogy óvjam a kisfiam egészségét. Ezért is fontos számomra, hogy az életkorának megfelelő szűrővizsgálatokon úgy vehessen részt, hogy közben a legjobb kezekben van – mondta el Mádai Vivien. – Sok családnak azonban nem adódik lehetősége, hogy biztosítsa gyermekei számára a megfelelő orvosi kontrollt, ezért is csatlakoztam boldogan a Czeizel Intézet karácsonyi kampányához. Mi abban tudunk segíteni, hogy az Intézet által felajánlott vizsgálatok után a gyerekek ne üres kézzel menjenek haza. Remélem, minél több hozzám hasonló anyuka és apuka dönt úgy, hogy a lehetőségeihez mérten támogatja egy-egy ajándékkal ezeket a gyerekeket és családjaikat.”

„Bár gyerekkoromban nem volt túl sok miből adni, de mindig arra tanítottak, hogy segítsünk másoknak árulta el Kulcsár Edina, aki Mádai Vivienhez hasonlóan a jótékonysági akcióban való részvételre buzdítja a Czeizel Intézet szolgáltatásait igénybe vevő családokat. – Az egészség a legnagyobb ajándék, így nagyon hasznosnak tartom az Intézet felajánlását.”

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon